Кулеба закликав ставити Москві болючі питання, а не чекати на готові відповіді

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба звинуватив Росію у тому, що її судження про "внутрішній конфлікт в Україні" є абсурдом та маніпуляцією

Журналіст стрічки новин
Кулеба закликав ставити Москві болючі пи…
Фото: МЗС України

Очільник МЗС закликав ставити Росії, яка може вторгнутися в Україну, болючі питання й не чекати підготовки відповіді.

Про це він заявив на брифінгу, передає Depo.ua.

"Єдина держава ОБСЄ яка вчиняє злочин агресії це Росія. Москва продовжує стверджувати, що менш як 3% України воюють проти решти країни. Це абсурд і маніпулювання і спотворення реальності", – наголосив Кулеба.

Він зауважив, що настав час "не готувати відповіді на маніпулювання Росії", а поставити самому Кремлю запитання.

"Як ви плануєте забезпечувати безпеку не завдаючи шкоди іншим країнам? Ми повинні ставити болючі запитання РФ і вимагати відповіді від неї", – резюмував міністр.

Нагадаємо, нещодавно джерела видання The Washington Post серед американських чиновників та співробітників розвідки США повідомили, що Росія активніше стягує війська до кордонів з Україною, а дипломатія стає безсилою.

Водночас Резніков заявив, що не бачить "нагальних військових загроз з боку РФ". Він додав, що Київ не має наміру атакувати ані Крим, ані непідконтрольну частину Донбасу, оскільки там живуть українці й вони б за такого сценарію опинилися в небезпеці.

Крім того, Кулеба також закликав громадян не вірити апокаліптичним прогнозам різних ЗМІ, що ширяться у мережі останнім часом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme