Ясько прибула до тюрми, де тримають Саакашвілі (ВІДЕО)

Народна депутатка від фракції "Слуга народу" та коханка президента Грузії 2003-2014 років Міхеіла Саакашвілі Єлизавета Ясько прибула до Руставської тюрми, де тримають політика

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Ясько прибула до тюрми, де тримають Саак…
Фото: Слуга народу / Facebook

Нардепку помітили на території тюрми, попри її заяви вчора, 4 жовтня, що вона не буде їхати до Грузії "зараз".

Ясько також відмовляється спілкуватися з представниками ЗМІ, повідомляє Depo.ua із посиланням на Telegram-канал "Sputnik Грузия".

Зауважимо, "слуга" повідомляла про плани візиту до Саакашвілі, але "згодом". За її словами, зараз важливо, щоб підключилося міжнародне співтовариство.

Нагадаємо, раніше Міхеіл Саакашвілі виклав відеозапис, на якому разом із Ясько розповів про їхні стосунки.

Сама ж Ясько пізніше зазначила, що знайома з матір'ю та одним із синів Саакашвілі, а стосункам "слуги" та екс-президента – більше року.

Довідка: 1 жовтня прем'єр-міністр Грузії Іраклі Гарібашвілі заявив про затримання Саакашвілі.

Він не говорив про будь-які подробиці затримання екс-президента країни. Лише наголосив, що грузинські правоохоронці провели операцію "на вищому рівні". 

При цьому, за його словами, силовики мали інформацію про маршрут пересування Саакашвілі в напрямку Грузії з України.

Пізніше у мережі з'явилося відео із затриманим Саакашвілі.

Крім того, у Грузії заявили, буцімто Саакашвілі готував державний переворот і політика затримали у межах заздалегідь спланованої секретної операції.

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі наголосила, що Саакашвілі прибув до Грузії виключно з метою внести дестабілізацію. Отже, вона не може помилувати екс-президента, оскільки хоче бути "чесною перед людьми, які постраждали від його режиму".

Водночас президент України Володимир Зеленський заявив, що використовує всі свої можливості задля повернення в країну затриманого у Грузії українця Саакашвілі.

Натомість прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі повідомив, що Саакашвілі зможе повернутися в Україну лише після відбуття всього тюремного терміну на батьківщині, де він був засуджений до шести років ув'язнення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme