Лідерка партії "Голос" прибула до аеропорту зустрічати Порошенка

Лідерка партії "Голос" Кіра Рудик продемонструвала свою підтримку п'ятому президенту України Петру Порошенку

Редактор стрічки новин
Лідерка партії "Голос" прибула до аеропо…
Фото: Олексій Гончаренко/Telegram

До київського аеропорту "Жуляни", куди скоро прибуде із Варшави п'ятий президент України Петро Порошенко, прибула лідерка партії "Голос" Кіра Рудик.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі народний депутат від "Європейської Солідарності" Олексій Гончаренко, передає Depo.ua.

Нардеп оприлюднив фото Рудик поблизу аеропорту, де зібрався натовп прихильників Порошенка.

"Кіра Рудик біля "Жулян". Вся опозиція готова зустрічати Порошенка", – написав Гончаренко.

Кіра Рудик зустрічає Порошенка

Також Кіра Рудик виступила перед людьми, які зібралися поблизу аеропорту. 

"Влада переслідує проукраїнську опозицію і тому я тут ... Президент обіцяв, що прийде весна, і нам жити буде набагато краще. Коли у нас в країні війна, проукраїнські сили об'єднуються, тому що є речі, важливіші за політику. Речі, важливіші, ніж ми – врятувати нашу країну. І тому я тут", – сказала нардепка. 

Також на мітингу присутній нардеп від "Голосу" Роман Костенко. 

Нагадаємо, уранці 17 січня рейсовим літаком із Варшави до київського аеропорту "Жуляни" прибуде п'ятий президент України Петро Порошенко. Рейс W6 1567 авіакомпанії WizzAir вилетів з варшавського аеропорту імені Шопена о 6:40 за місцевим часом (7:40 за Києвом) і приземлитися в столиці України о 9:10.

Як відомо, Печерський районний суд Києва призначив засідання з обрання запобіжного заходу Порошенку на 17 січня на 11:00.

Прихильники п'ятого президента України Петра Порошенка ще з п'ятої години ранку почали збиратися у столичному аеропорту "Жуляни"

Довідка: 20 грудня п'ятому президенту України Петру Порошенку висунули підозру у державній зраді у справі про постачання вугілля з непідконтрольного Донбасу. Кримінальну справу проти Петра Порошенка порушили через забезпечення України вугіллям в умовах військового протистояння 2014-2015 років.

21 грудня Порошенко записав відеозвернення, в якому заявив, що перебуває у Польщі. Згодом адвокат Ігор Головань повідомив, що Офіс генерального прокурора подав до Печерського районного суду Києва клопотання про арешт майна Порошенка.

6 січня Печерський суд підтримав клопотання Офісу генпрокурора щодо арешту майна Порошенка. Відповідну ухвалу суду було оголошено під час судового засідання. Інформацію про арешт майна Порошенка підтвердили і в Офісі генпрокурора. 

Петро Порошенко заявив, що повернеться до України 17 січня. Він планує з'явитися на суді та провести зустріч з генпрокуроркою Іриною Венедіктовою.

Читайте також: Порошенко повертається в Україну: Хроніка подій

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme