Путін заявив, кому адресував афоризм про "красуню"

Президент Росії Володимир Путін заявив, що його крилата фраза "терпи, моя красуне" не стосувалася когось особисто

Ірина Макодзеба
Редактор стрічки новин
Путін заявив, кому адресував афоризм про…
Скріншот

Під час брифінгу журналіст попросив господаря Кремля прокоментувати відповідь президента України Володимира Зеленського Путіну на його вульгарну фразу "подобається, не подобається – терпи, моя красуне".

Відповідь Путіна була вже більш обережною і дипломатичною, ніж його хвацька заява, передає Depo.ua.

"Скажу прямо: це не мало жодного особистісного виміру.  Я ніколи у своїй роботі протягом багатьох років не переходив на особистості. Питання в тому, що коли від голови держави чуємо коментарі, що щось подобається чи ні у фундаментальних угодах, які регулюють важливі відносини між країнами з точки зору безпеки, в тому числі і самої України, то, мені здається, це не той формат", –сказав Путін.

Він додав, якщо держава взяла на себе певні зобов'язання, то має їх виконати, говорячи про виконання Україною Мінських угод.

 

Нагадаємо, 7 лютого під час спільної прес-конференції з президентом Франції Емманюелем Макроном Путін прокоментував заяву українського президента Володимира Зеленського про те, що йому жоден пункт з Мінських угод не подобається, словами "подобається – не подобається, терпи, моя красуне. Треба виконувати, інакше не вийде".

Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков намагався виправдати заяву Путіна у бік української влади щодо невиконання Мінських угод. За його словами, Путін мав на увазі, що якщо держава взяла на себе зобов'язання, то ці зобов'язання потрібно виконувати. 

Пізніше США прокоментували слова Путіна про красуню, які були адресовані Україні і стосувалися Мінських угод. Речниця Білого дому Джен Псакі на запитання щодо цієї фрази Путіна заявила, що будь-який жарт про зґвалтування викличе обурення у всіх в американському уряді.

У Білому домі прокоментували слова президента Росії Володимира Путіна "Подобається, не подобається – терпи, моя красуне", які буди адресовані Україні і стосувалися Мінських угод.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme