UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Слуги" вважають, що Третьякову не варто звільняти з посади через слова про Полякова

У "Слузі народу" не виключають покарання очільниці комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики Галини Третьякової, яка вчергове опинилася у центрі скандалу після смерті нардепа Антона Полякова

Редактор стрічки новин
"Слуги" вважають, що Третьякову не варто…
Фото: Сайт партії "Слуга народу"

Політична партія "Слуга народу" не наполягатиме на звільненні з посади голови комітету нардепки Галини Третьякової, яка в партійному чаті смерть нардепа фракції "За майбутнє" Антона Полякова позначила як "мінус один ворог".

Про це повідомив глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера", передає Depo.ua.

Він зазначив, що "слуги народу" в чаті були обурені цинічним коментарем Третьякової, тому вони підписали заяву в регламентний комітет з проханням позбавити її права відвідувати п'ять пленарних засідань. Водночас Арахамія вважає, що звільняти Третьякову з посади голови комітету не варто через слова.

"Глава комітету - це ж менеджерська посада... Якщо вона вирішить сама піти, то ми, звичайно, підтримаємо. Але ламати через коліно цю ситуацію ми не будемо", – сказав він.

При цьому Арахамія назвав Третьякову "моральною особистістю" та пов'язав її цинічні слова про смерть Полякова з "напруженою роботою" протягом останніх кількох днів.

Нагадаємо, вранці 8 жовтня Галина Третьякова проявила неповагу до свого колеги Антона Полякова. Вона жорстко висловилася про його смерть у партійному чаті, написавши, що стало "одним ворогом менше". 

Це викликало бурхливу реакцію серед самих "слуг", частина з яких видалилася із того чату. Сама ж Третьякова заявила, тікаючи із Ради, що тут нема чого коментувати, бо "йде політична боротьба".

Лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що Третьякову відсторонять від участі у п'яти наступних пленарних засіданнях. Своєю чергою три фракції та дві депутатські групи виступили з вимогою до керівництва Верховної Ради зняти Галину Третьякову з посади голови комітету Верховної Ради з питань соцполітики та захисту прав ветеранів. 

Довідка: 8 жовтня вранці стало відомо про смерть народного депутата Антона Полякова. У поліції розповіли, що Полякову стало зле у таксі. Для нього викликали "швидку", однак реанімаційні заходи виявились безуспішними. 

Генпрокурорка повідомила, що Полякова непритомним у таксі виявив наряд патрульної поліції, який зупинив авто за порушення правил дорожнього руху. Наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України. Досудове розслідування доручено слідчим СУ ГУ Нацполіції в м. Києві. 

За результатами розтину, попередньо відомо, що смерть Полякова наступила в результаті гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. 

Читайте також: Казав, що його замовили: Все що відомо про екс-слугу викривача Полякова, який помер за загадкових обставин

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme